Obavijesti na razini sjedišta

Osnovne informacije o sustavu Loomen 3

Osnovne informacije o sustavu Loomen 3

by Loomen Admin -
Number of replies: 0

Poštovani korisnici,

nalazite se na sustavu Loomen 3 za srednje škole koji će tijekom narednog perioda biti dostupan za otvaranje novih virtualnih učionica/zbornica u svrhu provedbe nastave na daljinu.

  • Na ovom sustavu možete neometano otvarati nove virtualne učionice, popunjavanjem Zahtjeva za novom virtualnom učionicom/zbornicom (u zasivljenoj traci izbornika). Virtualna učionica neće biti automatski otvorena. Pričekajte da je administrator sustava odobri (molimo za strpljenje). U virtualnu učionicu ćete biti dodani u ulozi Nastavnika (Teachera) i moći ćete je uređivati i dodavati sudionike.
  • Moguće su razlike u popisu aktivnosti i resursa te drugih postavki u odnosu na sustav Loomen. Ako je za vaš rad neophodna neka od aktivnosti ili resursa kontaktirajte Loomen podršku i javite se s opisom problema.
  • Vaši tečajevi trenutno nisu dodani u kategoriju vaše škole, no radimo na tome i svi će tečajevi biti raspoređeni u pripadajuće kategorije.
  • Na  sustavu Loomen zbog velikog opterećenja više nije moguće otvaranje novih virtualnih učionica. Međutim, svi koji su do sada provodili nastavu na daljinu u Loomenu mogu i dalje koristiti postojeće tečajeve/virtualne učionice/zbornice i održavati nastavu.
  • Zbog kibernetičkih napada na središnje sustave AAI@EduHR do daljnjega je onemogućen pristup s računala koja nisu u mrežama pružatelja internetskih usluga na području RH onim sustavima u nadležnosti SRCA i CARNET-a koja se oslanjaju na sustav AAI@EduHr.