Obavijesti na razini sjedišta

Edukacija Škola za život

Edukacija Škola za život

by Loomen Admin -
Number of replies: 0

Poštovani nastavnici,

zbog velikog broja upita napominjemo da se edukacija Škola za život odvija na sustavu https://loomen.carnet.hr/ a ne na sustavu https://loomen2.carnet.hr/ ili https://loomen3.carnet.hr/. Riječ je o odvojenim sustavima. Nastavnici koji žele provjeriti jesu li još uvijek upisani u virtualne učionice trebaju se prijaviti na sustav https://loomen.carnet.hr


Ako ste u međuvremenu ispisani iz učionica u njih se morate samostalno upisati. Popis učionica se nalazi na adresi: https://skolazazivot.hr/virtualne-ucionice-za-sve/. Dovoljno je odabrati poveznicu željene učionice i odabrati gumb "Upiši me". Prilikom upisa potrebno se prijaviti na sustav Loomen korištenjem AAI@EduHr korisničkog računa. Ako primijetite da je upis u željenu virtualnu učionicu onemogućen, molimo kontaktirajte organizatore putem e-mail adrese kurikulum@mzo.hr kako bi Vas upisali u virtualnu učionicu. 

Molimo da za tehničke upite ne koristite Zahtjev za novom virtualnom učionicom, već putem e-pošte kontaktirate Loomen podršku. Upite vezane za sadržaj virtualnih učionica, značke, rokove i potvrde možete uputiti mentorima na forumu Pitanja i dogovori unutar svake virtualne učionice.